The Voice/HRT
NOKAUT

Indira Levak i Ivan Dečak odlučili tko odlazi u emisije uživo

Nakon eliminacijskih dvoboja, u HRT-ovom showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske došao je red na nokaut fazu. U drugoj sezoni popularnog showa uvedena je nova uzbudljiva faza natjecanja u kojem mentori moraju upola smanjiti svoje timove.

Nakon što svih šestero natjecatelja iz jednog tima završe svoje nastupe mentor mora prosuditi koje troje pjevača nastavlja natjecanje. Natjecatelji su sami birali pjesme kojima žele izboriti prolazak u emisije uživo, a u prvoj nokaut emisiji nastupili su timovi Indire Levak i Ivana Dečaka.

Iz Indirinog tima u daljnje natjecanje s njom odlaze Ruža Janjiš, Eni Jurišić i Lucija Lučić.

Ruža je za nastup u nokautu odabrala pjesmu „Try“ američke pjevačice Pink, a osim pjevanjem, Indiru je oduševila i svojom skromnošću.

Eni Jurišić osigurala si je nastup u emisijama uživo pjesmom “Who’s loving you”“ sastava The Jackson 5.

Lucija Lučić odabrala je Shontellinu pjesmu „Impossible“.

No, na kraju je iz Indirinog tima samo Ana Dorotić Burmaz otišla kući – Stefany Žužić preuzeo je Ivan Dečak, dok je Jacques “spasio” Ivanu Sutlović.

Stefany Žužić, koju je Indira u dvobojima preuzela iz Jacquesova tima, izabrala je naslovnu pjesmu animiranog filma „Frozen“ – „Let it go“. Ovog puta od ispadanja ju je spasio Ivan Dečak pa će Stefany okušati sreću s trećim mentorom.

Ivana Sutlović izvedbom Beyonceine pjesme „If I were a boy“ oduševila je Jacquesa koji joj je odlučio dati još jednu priliku.

Iz Ivanovog tima u daljnje natjecanje odlaze Tajana Belina, Vedran Ljubenko i Vjekoslav Ključarić, a za Ivanu Brkašić, Mirnu Ružić i Marjana Slavicu natjecanje je završilo.

Tajana Belina u nokautu je pjevala pjesmu „Circle of life“ Eltona Johna, koju inače pjeva sa zborom Izvor.

Vjekoslav Ključarić kojeg je Ivan u dvoboju preuzeo od Jacquesa, odlazak u emisije uživo osigurao si je pjesmom „Great balls of fire“ Jerryja Leeja Lewisa.

Vedran Ljubenko za nokaut nastup odabrao je pjesmu “Superstition” Stevieja Wondera i svojom izvedbom dignuo mentore i publiku na noge.

Iduće subote u nokautu nastupaju Jacquesov i Tonyjev tim, a mogućnost preuzimanja imaju još samo Indira i Tony.

Linker
29. travanj 2024 05:24