RAZOTKRIVANJE

Igor Vori: Preblag sam otac

Rukometaš njemačkog kluba HSV Hamburg, Igor Vori, rođen prije 31 godinu u Zagrebu, koji u siječnju predvodi hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, a u veljači sa suprugom Oljom iščekuje rođenje drugog djeteta, u Novoj godini poželio je dvije stvari – da nastavi živjeti svoje snove i da se uspije odreći svog omiljenog pića. Što vam je najteže prije odlaska na velika natjecanja? – Razdvojenost od obitelji. Ali kad ostvarimo dobar rezultat, razdvojenost me manje tišti.

Što očekujete od ovog Svjetskog prvenstva, vama šestog u karijeri? – Da prođe bez ozljeda.

Koju ste uzrečicu upamtili u Barceloni, gdje ste igrali od 2005. do 2007.? – Tko jednom postane član Barcelone, ostaje to cijeli život. Što kapetan reprezentacije uvijek mora znati? – Ostati isti u pobjedi i porazu.

Što vas najviše ljuti kod suigrača? – Još me nisu naljutili. Nadam se da i neće.

Koji trenutak u karijeri najradije pamtite? – Zlato s Olimpijskih igara u Ateni.

A u privatnom životu? – Rođenje sina Petra 2009.

Na koga je nalik vaš sin? – Na mamu i tatu. Supruga Olja i ja još se nismo dogovorili kome više sliči. Što je vaša novogodišnja odluka? – Pokušat ću se odreći coca-cole. Što ste poželjeli u Novoj godini? – Da i dalje živim svoje snove.

Tanja Vučićević

Pročitali ste skraćeni oblik intervjua. Gdje se Igor Vori vidi za 20 godina, kakav je otac, kakav vozač ili što ga može ‘raspekmeziti’ pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 939) ili se pretplatite na PDF izdanje .

Linker
19. travanj 2024 14:46