SKUPA LJUBAV

Igor Štimac s djevojkom na promociji satova

– Nije tajna da volim dobre aute i satove, ali nisam kolekcionar, nego volim trošiti pa često mijenjam satove i aute. Drago mi je da se ovi modeli mogu kupiti i u Splitu – izjavio je za Slobodnu Dalmaciju Igor Štimac (43) koji se pojavio u društvu svoje mlade pratilje Lane Bucat, dok je u blizini viđena i njegova bivša supruga Suzana.

Pojam luksuza za mnoge muškarce su dobri skupi satovi i luksuzni automobili. Promocija jednog takvog luksuza dogodila se ove srijede u hotelu Radisson Blu u Splitu gdje je tvrtka poznata po satovima i nakitu B-Vama promovirala nove modele i to one iz samog vrha urarske industrije, dok je autokuća Kovačić dovezla nove modele Audija.

Veliko zanimanje pokazali su i ostali uzvanici, među kojima su bili i Dino Rađa, Joško Jeličić, Boran Uglešić i drugi koji su pažljivo razgledavali skupe modele Portugese čija se cijena kreće od 50 do čak 110 tisuća kuna.

Riječ je o modelima za prave kolekcionare, spomenuti najskuplji model izražen je od 18 karatnog zlata, a svi modeli imaju rezervnu snagu još 7 dana nakon što prestanu raditi.

Tekst u cijelosti pročitajte u Slobodnoj Dalmaciji.

Linker
26. travanj 2024 08:23