CMC FESTIVAL

Igor Cukrov u Vodice dolazi bez djevojke

Splitski pjevač Igor Cukrov na predstojećem CMC festivalu u Vodicama nastupit će s pjesmom Proli vino po meni, koji potpisuje dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić . Iako ga u narednih nekoliko tjedana očekuje nastup na još tri glazbena festivala – u Budvi, Šibeniku i Splitu – 26-godišnji pjevač veseli se druženju s kolegama.

– Festivali su divni, na njima vlada posebna energija jer su ljudi nekako opušteni. Posebno me veseli odlazak u Vodice. Tamo mi živi baka i kao dijete sam svako ljeto provodio tamo – izjavio je pjevač koji u Vodice najvjerojatnije ide sam.

Njegova djevojka, 23-godišnja manekenka Katarina Kržanović , s kojom je u vezi nekoliko mjeseci spriječena je obavezama na ekonomskom fakultetu.

– Iako sam poprilično zauzet čestim nastupima, za ljubav uvijek nađem vremena – izjavio je pjevač koji će predstojeće ljeto provesti radno. Osim čestih koncerata, Igor provodi dosta vremena i u studiju, gdje priprema novi albuma ali i gostuje na projektu Tončija Huljića i Gorana Bregovića , u kojem pjeva pjesme na splitskom starovaroškom dijalektu.

Linker
24. travanj 2024 16:43