SVOJA NA SVOME

Ida Prester s dečkom napokon savila ljubavno gnijezdo

Ida Prester (31) omiljena voditeljica i frontmenica grupe Lollobrigida, nakon dvanaest godina podstanarstva s dečkom Davorom Mandićem, novinarom Novog lista, uselila je u zagrebački stan u okolici Kvaternikovog trga. Par je novi dom platio kreditom, ali si još ne može priuštiti nužnu adaptaciju.

– Stan je stvarno krama, ali zasad nemamo para preurediti ga. Čekamo neka bolja vremena da to uredimo onako kako bismo mi to htjeli: skinuti sve zidove i napraviti loft, veliki otvoren prostor s malim odvojenim spavaćim dijelom. Važno je da napokon imamo svoje gnijezdo u kojem možemo rušiti i bušiti koliko hoćemo.

Pjevačica je svom dečku dala do znanja da ju je dobio “zajedno s bendom”, tako da u njihovom domu skoro svakog vikenda spavaju i članovi Lollobrigide. Zaljubljeni par tako još ne razmišlja o braku i djeci.

– Ma kakav brak, oženili smo se za banku, to je puno ozbiljnije. Ustvari za brak mi je posve svejedno, to možemo i ovaj vikend odraditi, napraviti tulum za ekipu, to je najmanji problem, ali djeca su ozbiljna stvar, za djecu bih se baš htjela dobro pripremiti. Mislim da mi treba još par godina da si ustabilim život. Moram moći reći: ostvarila sam sve što želim, a sad ću se posvetiti nekom drugom. E, ja još nisam došla do toga, još živim kaotično – zaključuje Ida.

Linker
15. travanj 2024 10:57