GLORIA IN SPECIAL

Ida Prester postala dama

Novo, jesensko specijalno izdanje omiljenog šoping vodiča Gloria IN , predstavljeno u četvrtak u Shopping Cityju Westgate, donosi čak 379 hit-detalja za jesen, no da se u toj količini čitateljice ne bi izgubile tu je i izbor najljepših suknja, cipela, torbica i nakita te pregled jesenskih trendova. A koliko ste uopće ovisni o trendovima također možete saznati na stranicama jesenskog specijala. Čak 186 stranica skriva i savjete za uređenje doma, kozmetičke novitete. slasne recepte i prijedloge za putovanja.

Naslovnicu jesenskog specijala krasi voditeljica i ‘šefica’ grupe Lollobrigida Ida Prester koja se za tu prigodu iz ‘starki’, tajica i otkačenih majica presvukla u malu crvenu haljinu te omotala krznom.

– To nisam ja, ali sam svejedno uživala na snimanju. Doživjela sam to kao maškare, volim se preoblačiti, glumiti razne uloge…tako da mi je to sve jako zabavno – rekla je Ida, koju je nedavno na jednoj reviji odjenula i vjenčanicu te kaže da u preoblačenju nema granice te da bi pristala na sve stylinge koje joj netko zamisli.

S obzirom da voli oblačiti nekonvencionalnu odjeću i slagati neobične kombinacije Ida inspiraciju, ali i mnoge komade odjeće pronalazi na zagrebačkom buvljaku Hrelić.

– Tamo kupujem za malo novaca i bez isprobavanja, inače bih riskirala kožnu bolest. Nisam ovisnica o šopingu, manija kupovanja uhvati me svakih par mjeseci, onda obilazim trgovine i potrošim odjednom maksimalno 1500 kuna pa sam onda nekoliko mjeseci mirna – priznala je Ida.

Specijalno izdanje Glorije IN bilo je odlično štivo i vodič za kupnju svima koji su se sinoć u Westgateu uputili u Late Night Shopping u organizaciji tog šoping centra i Glorije IN – naime, tijekom Cro A Portera, do 9. listopada, trgovine u Westgateu ostaju otvorene do ponoći i nude brojne popuste.

Linker
25. travanj 2024 19:13