INTERVJU S VAMPIROM

Ian Somerhalder: Nijedna djevojka nije mi još slomila srce

Zabavno je glumiti zločeste dečke, priznaje Ian Somerhalder (32), koji u serijalu “Vampirski dnevnici” tumači lik 170 godina starog vampira Damona Salvatorea, zaljubljenog u tinejdžericu Stefanu. Nju u serijalu glumi Nina Dobrev (22), Kanađanka bugarskog podrijetla, koja je i u stvarnosti osvojila Somerhalderovo srce. Isprva su pokušavali sakriti vezu, ali prije nekoliko tjedana on je američkim medijima potvrdio da su zaljubljeni.

Rođen u gradiću Covington u Louisiani, na jugu SAD-a, Somerhalder je u svijet šoubiznisa ušao kao maneken, sa samo deset godina, no kad je odrastao, shvatio je da to neće moći raditi cijeli život. Zato se okrenuo glumi i u vrlo kratkom razdoblju dobio niz angažmana u hvaljenim serijalima, poput “Izgubljeni” i “Smalville”. No, tek je s “Vampirskim dnevnicima”, koji se u Hrvatskoj prikazuju na Doma TV, stekao svjetsku slavu.

Na ruci imate istetovirano – Ovdje i sada. Je li to vaš životni moto? – Da, tako sam razmišljao još od vremena dječaštva. Htio sam si to istetovirati sa 16 godina, ali sam se odvažio na taj korak tek 14 godina kasnije, dan prije nego što sam automobilom krenuo na put preko cijele Amerike. Išao sam u Atlantu gdje sam počeo snimati “Vampirske dnevnike”. Previše ljudi živi za prošlost ili budućnost, a uopće ne razmišljaju o tome da bi trebali uživati u sadašnjosti. To doista ne razumijem.

Ponašate li se tako i u ljubavi? – U ljubavi sam beskrajno romantičan. I vjerujem da svatko ima svoju pravu ljubav, osobu za koju u jednom trenutku shvati da mu je suđena za cijeli život. PROČITAJTE VIŠE: Nina Dobrev: Bez Rade Šerbedžije ne bih ostvarila karijeru

Je li teže ili lakše snimati ljubavne scene kad ste s partnericom u vezi i u stvarnosti? – Oboje smo glumci i ispred kamera smo likovi koje igramo. Doduše, glumiti uz Ninu odjevenu samo u donje rublje nije najgore što mogu zamisliti. Je li vam itko u privatnom životu slomio srce? – Nijedna djevojka to nije napravila, ali znam kakav je to osjećaj, jer su me prijatelji i članovi obitelji znali razočarati.

Josip Jurčić Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli intervju s Ianom Somerhalderom pročitajte u tiskanom broju Glorije (br. 873) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
20. travanj 2024 16:27