JLP
I ZVIJEZDE IMAJU SVOJU OMILJENU ODJEĆU

I Reese Witherspoon povodi se za novim trendom u odijevanju

Reese Witherspoon (38) za nešto hladnije vrijeme u Los Angelesu nabavila je kaputić leoprad uzorka iz kojeg se doslovno ne skida – nosi ga u svakoj prilici.

Iako su se holivudske zvijezde uvijek trudile da se u javnosti ne pojavljuju u istoj odjeći, taj trend se mijenja i “recikliranje” odjeće sada je postalo i više nego poželjno i novi hit.

Zvijezde sada pojavljivanjem u istoj odjeći u više prigoda žele pokazati kako su i oni samo obični ljudi koji imaju svoje omiljene komade odjeće koje vole često nositi.

Reese je poznata po svom ležernom, ali elegantnom stilu pa tako i za ovaj kaputić dobiva pohvale – i to puno njih budući se svugdje u njemu pojavljuje.

Foto: JLP

Trend recikliranja to jest pojavljivanja u istoj odjeći u javnosti pokrenula je Vojvotkinja Catherine što je odmah naišlo na veliko odobravanje i priskrbilo joj simpatije britanske, a zatim i svjestke javnosti.

Njen stav kojim je željela poručiti da je skromnost i praktičnost vrlina prigrlile su, kao što vidimo, i holivudske glumice.

Reese Witherspoon trenutno ima puno razloga za zadovoljstvo budući je nominirana za Zlatni globus za ulogu u filmu Wild, a poznato je kako nominacija za Zlatni globus daje dobre izglede i za nominaciju za Oscara.

Linker
25. travanj 2024 12:44