BOLJE GOL NEGO U KRZNU

I hokejaš Medveščaka se skinuo za životinje

Razgolićeno muško tijelo, pri tome još i sportski mišićavo, mamilo je uzdahe u prostorijama bivše tvornice Katran, gdje je jučer održano snimanje fotografija za novu kampanju udruge Prijatelji životinja.

Zvijezda kampanje mladi je hokejaš Luka Novosel, igrač zagrebačkog hokejaškog kluba Medveščak, koji je nakon manekenke i novinarke Fani Stipković te pjevača Luke Nižetića, zaštitno lice kampanje za zaštitu životinja koje se ubijaju radi krzna

-Volim životinje i zbog toga sam se pridružio ovoj akciji – izjavio je Luka, koji se, kako kaže, dobro snašao u ulozi manekena na jedan dan.

Cilj akcije koju organizira udruga Prijatelji životinja je skrenuti pozornost na besmisleno ubijanje životinja zbog njihova krzna.

– Apeliramo na žene da radije odaberu druge materijale umjesto životinjskog krzna – izjavio je Bernard Vjeran Franolić iz spomenute udruge.

Producent cijele priče je Viktor Drago, koji već treću godinu surađuje s Prijateljima životinja, te u ovim kampanjama vidi svoj doprinos borbi za prava životinja.

– Zbog opće popularnosti hokeja trenutno, ali i zbog toga što je njihov zaštitni znak medvjed, odlučili smo se da zvijezda ove reklamne kampanje bude upravo netko od kršnih momaka iz Medveščaka – rekao je Drago.

Barbara Ivezić

Kako će izgledati fotografija za kampanju, u kojoj se Luka Novosel razodjenuo za prava životinja, pogledajte u novom broju Glorije, koja na kioske dolazi u četvrtak, 10. prosinca 2009.

Linker
14. travanj 2024 08:09