PR
ODLIČNO SE ZABAVLJAJU

I Bee, Minea i Ella novu pjesmu promovirale bradate

Minea, Ella i I Bee, kako je 90-ih bila poznata Ivana Banfić gostovale su u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju gdje su predstavile novu pjesmu Na Jadran, u sklopu projekta i turneje kojom se prisjećaju na devedesete i s kojom nastupaju po hrvatskim klubovima.

Minea, Ella i I Bee već neko vrijeme obilaze hrvatske klubove i puno vremena provode zajedno:

– Atmosfera na svakom koncertu je kao da nam je prvi put. Baš u publici vidiš taj sjaj u očima. A i mi se sve bolje i bolje zabavljamo. Već i spavamo zajedno – rekle su kraljice dance-a 90-ih.

Osim pjevanja starih hitova, popularne pjevačice imaju i prvu zajedničku pjesmu:

– Na svom albumu surađujem s Andrejom Babićem, koji je rekao da ima za mene pjesmu, smiješnu k’o Šumica. Shvatila sam da je to pjesma koja je baš za nas tri, pa sam je poslala curama – rekla je I Bee, priznavši da se sve odigralo jako brzo, a pjesma Na Jadran zasigurno će biti pravi ljetni hit.

Foto: PR

– Bilo je to iskustvo par excellence. Ne može se s ničim mjeriti. Zanimljivo, duhovito i puno duha – izjavio je višestruki autor na Eurosongu, Andrej Babić koji bi veseli trio rado poslao na ovu glazbenu manifestaciju, ali kaže da su mu ipak malo pregolobrade.

Stoga je voditelj Dalibor izvukao brade i cure pripremio za Euroviziju, što je izazvalo opći smijeh u studiju.

Ella, I Bee i Minea komentirale su eurovizijskog pobjednika Conchite Wurst :

– Ima lijepu boju glasa, super je pjesma i on odlično pjeva – izjavila je Ella, a I Bee je dobacila kako je to sve samo showbusiness.

– I nekad, prije Facebooka i You Tube-a, u cirkusu su bile žene s bradom i gutači vatre. To se samo nastavlja – kazala je I Bee, a Ella završila s mišljenjem kako je to dokaz da se sve pretvara u cirkus.

Pogledajte video!

Linker
21. travanj 2024 06:00