NOVOPEČENI TATA

Hugh Grant: Kći me nije promijenila i neću joj davati novac

Engleski glumac Hugh Grant (51), proslavljen ulogama u romantičnim komedijama, u studenom prošle godine iznenada je objavio da je postao otac djevojčice Tabithe, svoga prvog djeteta rođenog početkom listopada. Kineskinja Tinglan Hong s kojom je imao kratku aferu kasnije je potvrđena kao majka curice za koju je Hugh izjavio da joj se vrlo obradovao, premda je nije planirao. Novopečeni se tata sada izjasnio i o svom kratkom očinskom iskustvu.

– Jako volim svoju kćer. Ipak nisam siguran da mi je promijenila život. Ne previše, ali oduševljen sam što ju imam, stvarno jesam. I osjećam da sam postao bolja osoba – izjavio je Hugh za The Guardian.

Grant Tabithu planira odgojiti kao nesebično dijete dobrih manira te je ne misli razmaziti.

– U nekoliko pojedinosti vjerujem svim srcem. Jedna od njih je da djeci ne treba davati novac. Među prijateljima koji to čine vidim samo probleme. Ne želim to priuštiti svojem djetetu – zaključuje novi tata, koji je u medijima bio prozivan zbog neprisustvovanja porodu, ali je Tinglan i Tabithu ipak posjetio već sljedećeg dana.

– Nisam trebao uopće ići u bolnicu jer je to sručilo golemu medijsku pažnju na majku, no nisam mogao odoliti, pa sam ipak otišao dan nakon poroda. Tinglan je divna i draga osoba, zabavna, pametna i sjajna majka. Mediji se prema njoj, međutim, odnose jako loše.

Hong su novinari toliko opsjedali da je morala ishoditi i sudsku zabranu njihovog prilaska. Zbog njih je morala otkazivati svoje dogovore, uključujući i one koji su se odnosili na dobrobit djeteta te više nije mogla upravljati vozilom zbog rastresenosti.

S ocem djeteta ostala je ipak u prijateljskim odnosima, pa Tabithu planiraju podizati zajedno.

Linker
19. travanj 2024 03:56