DVOSTRUKI TATA

Hugh Grant dobio drugo dijete s Tinglan Hong

Engleskom glumcu Hughu Grantu (52), proslavljenom ulogama u romantičnim komedijama, Tinglan Hong (33) rodila je, nakon djevojčice Tabithe Xiao Xi (1), drugo dijete – sina Felixa Changa. Grant se sretnom viješću pohvalio na Twitteru, a dječakovo ime prenio je Daily Mail.

– Kao odgovor nekim novinarima: presretan sam što je moja kći dobila brata. Volim ih oboje do neprimjerene razine. Imaju sjajnu majku. I da budem kristalno jasan, otac sam ja – napisao je Hugh.

Vijest da je Grant postao otac male Tabithe (čije kinesko ime Xiao Xi znači “sretno iznenađenje”, kakvo je djevojčica Grantu i bila) iznenadila je svijet 2011. godine, pogotovo kada je kao majka potvrđena Kineskinja Tinglan s kojom je Grant imao kratku aferu. Grant je isprovocirao i neke neugodne komentare kada se saznalo da nije bio prisutan prilikom Tabithinog rođenja, kao i neodmjerenim izjavama u kojima je rekao kako mu Tabitha nije naročito promijenila život te joj ne misli davati novce. Ispostavilo se, ipak, da je Grant već sljedećeg dana posjetio svoju djevojčicu i njenu majku (na porod nije stigao kako bi ih poštedio medijske hajke), a komentari o novcu izvučeni su iz konteksta razgovora o odgoju.

Smatralo se, međutim, da su Hong i Grant ostali samo u prijateljskim odnosima radi podizanja Tabithe. Rođenjem malog Felixa odnos sada izgleda bitno drukčije.

Linker
24. travanj 2024 18:28