Hrvoje Tomasović: I nakon prekida živim s Anom Sasso

Abdominalni kirurg koji je najavio kandidaturu za splitskog gradonačelnika pažnju sugrađana privlači kritikom gradske vlasti te neobičnom vezom s bivšom misicom, s kojom je i nakon raskida nastavio živjeti u istom stanu

Ana je prva žena u mojem životu koja je bila starija od mene. Kao mladić znao sam reći da bih na takvu vezu pristao samo zbog Raquel Welch ili – Ane Sasso. I, eto, moja stilska figura postala je u jednom trenutku stvarnost. Prekinuli smo 2010., ali nastavili smo živjeti zajedno u mojem stanu od 50-ak četvornih metara na splitskim Gripama – govori Hrvoje Tomasović, koji od njihova prekida nije bio u vezi.

Pročitali ste skraćeni dio teksta o Hrvoju Tomasoviću. Cijeli intervju u kojem govori o životu, kandidaturi za gradonačelnika, ljubavi i bivšoj missici Ani Sasso, potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 950). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
20. travanj 2024 03:14