Foto: Facebook
BUDUĆI OTAC

Hrvoje Šalković: Žena će mi uskoro roditi i 'alergičan' sam na savjete

Nakon što je poznata glumica nedavno na svom Facebook profilu objavila kako će ona i Šale postati roditelji , oglasio se i budući otac koji je po svemu sudeći i više nego spreman na novu životnu ulogu.

Pisac Hrvoje Šalković (41) i glumica Ana Gruica (32) postat će roditelji krajem ljeta te s nestrpljenjem iščekuju i planiraju dolazak prinove.

“Uskoro će mi žena roditi, pa su mi super ovi koji me uz zlobni smiješak plaše – noćima nećeš spavati, noćima nećeš spavati, noćima nećeš spavati…” napisao je Hrvoje na svom Facebook profilu i dodao kako mu to ne predstavlja nikakav problem.

“10 000 noći nisam spavao zbog cuge, šanka i muzike, pa mogu još 500 noći ne spavati zbog vlastitog djeteta. Manite me se, ljudi, ako je vama bilo teško, meni nije” dodao je popularni pisac i svojim komentarom izazvao mnogo dobronamjernih komentara i podrške drugih iskusnijih očeva.

“Postao sam alergičan na savjete” napisao je za kraj Hrvoje koji će zasigurno u budućnosti imati mnogo toga za reći o novoj životnoj ulozi.

Linker
10. travanj 2024 18:22