Niko Goga / CROPIX / CROPIX
PRVE IMPRESIJE O RODITELJSTVU

Hrvoje Šalković nakon rođenja sina: Sve što radim, sada ima smisla

Otkako je postao otac dječaka Marata, pisac Hrvoje Šalković sa svojim prijateljima na Facebooku dijeli svoje impresije o roditeljstvu.

Tako je nedavno poručio svim budućim očevima da se ne plaše:

– Ne razumijem kakvo je to plašenje ljudi dobivanjem male djece. Ajme problema, malo manje spavaš, malo češće ideš u dućan, skočiš kad treba, budeš koristan, i to je sve, ajme mudrosti – objasno je Hrvoje dvoje viđenje situacije nakon dolaska prinove u obitelj.

Ana Gruica izvela Marata u prvu šetnju, tata Hrvoje Šalković oduševljen

Najnovija njegova objava na društvenoj mreži ipak je malo ‘mekša’ i emotivnija i ovim putem prenosimo je u cijelosti:

– Tri tjedna sam nekome tata, i sada znam kako je to (frendovi su mi uvijek govorili – ne mogu ti Shale objasniti kako je to, moraš sam doživjeti). Pa evo kako je… Čudno, jer si do ušiju zaljubljen u stvorenje koje te uopće ne poznaje, samo gleda kroz tebe… a ti opet smrtno zaljubljen… A sve ostalo je gotovo isto… Jednako kao i prije, ustaneš, radiš, čitaš, pišeš, ideš u dućan, pričaš s ljudima… sve je gotovo isto, ali ipak je tu jedna bitna razlika – sve što radiš ima smisla, ima punog smisla. Lijepo se za…….. u životu, ali kad-tad dodješ do točke kada ti u životu treba ‘razlog’, treba ti smisao… E pa evo meni smisla i razloga, najdivnijeg na svijetu. Pavaj mirno, malo moje, tata pazi na tebe, i uvijek će paziti. Amen – napisao je raznježeni otac Shale.

Sa svojom partnericom, splitskom glumicom Anom Gruicom, pisac je 20. kolovoza dobio sina kojeg su nazvali Marat jer je oboma to najljepše muško ime.

Ana Gruica i Hrvoje Šalković odvezli svog Marata kući

Glumica Ana Gruica i pisac Hrvoje Salkovic postali su roditelji, 20.kolovoza u splitskom rodilistu na svijet donijela zdravog djecaka,24.08. izasli u drutvu obitelji - roditelji Silvana i Spiro Gruica  i necaci Matej i Lara Maro
snimio Sasa Buric 240815
Saša Burić

Foto: Saša Burić

Linker
19. travanj 2024 18:12