GLORIJIN FOTO NATJEČAJ

Hrabro pred Petera Lindbergha

Izložba 153 fotografije glasovitog svjetskog fotografa Petera Lindbergha na kojoj će autor u zagrebačkom Domu likovnih umjetnika 8. travnja 2014. predstaviti opus Images of Woman & The Unknown, nesumnjivo je događaj proljeća za sve štovatelje umjetnosti.

No samo Gloria mladim fotografima – profesionalcima i amaterima do 30 godina starosti, pruža priliku da sudjeluju u jedinstvenom Talent Campusu i prijave se na natječaj za izbor najuspješnijih modnih fotografija i portreta.

Prijavite se na natječaj, stručni žiri u kojem će biti i Peter Lindbergh, možda baš vaše radove odabere za skupnu izložbu Glorijinog Talent Campusa .

Pravila i rokovi

– Tema natječaja su modna fotografija i portret.

– Fotografije se prijavljuju elektronskim putem na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

– Na natječaj se smiju prijaviti amateri i profesionalci do 30 godina starosti.

– Natječaj je otvoren od 20. ožujka 2014. do 1. travnja 2014.

– Svaki natjecatelj ima pravo prijaviti po jednu fotografiju na obje zadane teme.

– Fotografije mogu biri u boji ili crno-bijele, snimljene analognim ili digitalnim fotoaparatom, u interijeru ili eksterijeru.

– Uz prijavljene radove autori moraju dostaviti kratku biografiju na hrvatskom jeziku, te osobne podatke (ime i prezime, adresa, godina rođenja, broj telefona i e-mail adresa).

– Stručni žiri u sastavu: Peter Lindbergh – glasoviti svjetski fotograf, Ivan Posavec – urednik fotografije u Gloriji i Mare Milin – modna fotografkinja, između pristiglih prijava odabrat će po 10 najuspješnijih radova iz svake kategorije.

– Autori odabranih fotografija bit će obavješteni putem maila.

– Odabrane fotografije bit će izložene na zajedničkoj izložbi u zagrebačkoj galeriji Kranjčar, 7. travnja 2014., a izložbi će prisustvovati i Peter Lindbergh.

– Prijavom radova na natječaj, autori su suglasni da njihovi radovi budu objavljeni u tiskanim i elektronskim izdanjima Gloria grupe i EPH-a, te na javnoj izložbi u organizaciji Gloria grupe i PRiredba Studija.

– Autori prijavljenih i selektiranih radova za svoje sudjelovanje u projektu neće zahtijevati dodatni honorar ili naknadu.

Linker
19. travanj 2024 16:18