PR
NOVA KOLEKCIJA

Horizonti velegrada u kolekciji Hugo Boss Orange za proljeće/ljeto 2016.

Rock, urbana energija New Yorka i geometrijski oblici glavna su inspiracija za novu sezonu.

Koža, beskompromisne linije i hrabri detalji glavni su aduti Hugo Boss Orange kolekcije za aktualnu sezonu. Inspirirani nebom iznad New Yorka i prepoznatljivim urbanim siluetama, arhitektonski detalji na prozračnim tkaninama pričaju vlastitu gradsku priču. Monokromatski lookovi i jake geometrijske linije umireni su laganim materijalima, dok u kombinaciji s kožom odišu romantičnim buntom.

PR

PR

Orange žena je ženstvena i zaigrana u mekanim teksturama, koži i traperu, ali i neustrašiva u majicama i haljinama s bold, grafičkim printom.

On je urbani vitez u suvremeno redizajniranoj vintage koži, i podatnoj pletenini od žakarda u inovativnoj Orange produkciji.

Kolekcija Hugo Boss Orange za proljeće/ljeto 2016. gleda preko horizonta. Siluete jata ptica protežu se kolekcijom kao lajtmotiv koji povezuje svaki detalj u savršeno urbano modno iskustvo. Ptice se pojavljuju kao nježni print na savršeno skrojenim košuljama, ukrašavaju mekani jersey u hrabroj streetwear interpretaciji i nekonvencionalno se poigravaju tonalnom kamuflažom i teksturiranim printevima u vrtlogu grafičkih uzoraka, crnih kontrasta i nježnih pastelnih boja.

Linker
02. prosinac 2022 14:36