POPUT ZVIJEZDA

Holivudska stručnjakinja dijeli savjete za savršene obrve

Sania Vucetaj poznata je u Hollywoodu kao najbolja stručnjakinja za obrve – na popisu njezinih klijenata nalaze se zvijezde poput Rihanne, kao i nekoliko princeza i drugih pripadnika kraljevskih obitelji, a posebno je popularna među istočnjačkim ljepoticama.

Njezini savjeti sada omogućavaju svakome da postigne trendi izgled obrva kakve imaju sve holivudske zvijezde. Ključ, kao i uvijek, je u dobroj pripremi “terena”. Koristeći dvije olovke, jednu koja ide od usana preko ruba oka i drugu koja ide uz desni, odnosno lijevi (ovisno o obrvi) kraj nosa definirajte granice unutar kojih ćete modelirati obrvu. Rub je najbolje iscrtati bijelom olovkom za oči kako slučajno ne biste počupali previše.

Nakon što ste iscrtali željeni oblik, češljićem začešljajte obrve prema gore kako biste im dodali volumen. Višak obrva uklonite pincetom tupog vrha, a ako niste profesionalac, najbolje je ne čupati ništa iznad luka obrve budući da to može vizualno stanjiti oči. Također, Vucetaj savjetuje da se povremeno udaljite od ogledala kako biste imali novi pogled na ono što ste napravili.

Kada je riječ o uklanjanju obrva voskom, vizažistica slavnih izbjegava tu metodu jer smatra da nepovoljno djeluje na osjetljivo područje kože oko oka. Nakon što ste oblikovali obrve, potrebno je “pojačati” ih posebno dizajniranim olovkama, a kako bi se ublažila njihova oštrina poslužit će tanak sloj pudera u prahu.

Linker
25. travanj 2024 09:40