ADRIA ACT

Hladno pivo nominirano za MTV-jevu nagradu

Uoči velikoga zagrebačkog koncerta, koji će biti održan 7. listopada u Areni, Hladno pivo je dobilo još jedno priznanje. Rokeri iz Gajnica nominirani su nagradu europskog MTV-a i to u kategoriji Best Adria Act, tj. za najboljeg regionalnog izvođača.

– Na neki način je ovo priznanje da svi kilometri pređeni po lošim putovima naše regije nisu bili uzalud – kazao je frontmen grupe Mile Kekin nakon što je doznao da je Hladno pivo u utrci za prestižnu nagradu. No, kako bi dobili karte za Belfast, gdje će 6. studenog biti održana dodjela MTV-jevih europskih nagrada, morat će nadmašiti respektabilne konkurente među kojima su Dubioza kolektiv, Magnifico, S.A.R.S. i SevdahBABY.

Hladno pivo je prije nekoliko mjeseci objavilo novi album “Svijet glamura”, koji će promovirati na nadolazećoj turneji pod naslovom “Kud Pivo tud i ja”, a osim u Zagrebu svirat će u Osijeku, Slavonskom Brodu, Rijeci, Beogradu i Varaždinu.

Glasovanje za MTV-jevu europsku nagradu i kategoriju Best Adria Act održava se na internetskoj stranici mtvema.com, a traje do 16. listopada.

­

Linker
17. travanj 2024 09:02