ISKRENO O DALJNJIM PLANOVIMA

Hillary Clinton: Postat ću baka i jednostavno želim živjeti u trenutku

Ispred Hillary Clinton (66) još je jedna velika godina. Osim što će ove jeseni postati baka, bivša državna tajnica razmišlja i o ponovnoj kandidaturi za predsjedničke izbore.

Nakon što je 2013. godine prestala s obnašanjem dužnosti državne tajnice i u međuvremenu uživala u slobodnom vremenu, Hillary u najnovijem izdanju magazina People govori o tome kako razmišlja o ponovnoj kandidaturi na novim predsjedničkim izborima.

– Moram donijeti nekoliko velikih odluka – izjavila je Hillary te dodala kako još uvijek razmišlja o svemu, imajući na umu svoje interese i želje.

– Postat ću baka i jednostavno želim živjeti u trenutku, međutim, istovremeno me muče mnogobrojne situacije koje se događaju u našoj zemlji i svijetu – rekla je poznata političarka.

Prije nego što je napustila javni život, Hillary je izjavila kako mašta o tome da se konačno naspava. Na pitanje je li joj to pošlo za rukom, bivša prva dama odgovara:

– Najduže što sam uspijela odspavati bilo je do osam sati i to je uspjeh za mene- rekla je te dodala kao je pokušavala nadoknaditi 20 godina nespavanja, no to je nemoguće i teško je usvojila novi ritam.

Međutim, unatoč umirovljenju, Hillary s obitelji intenzivno radi na brojnim projektima svoje zaklade – Clinton Foundation te se bori za sprječavanje krivolova slonova u Africi i ilegalnu trgovinu bjelokosti, radi na poboljšanju statusa koji žene imaju u društvu te popularizira obrazovanje u područjima kojima je to najpotrebnije.

– Zapravo, jednako sam aktivna kao i prije, ali sada uživam u tome da imam svoj raspored – zaključila je poznata političarka.

Chelsea Clinton objavila da je trudna

Linker
16. travanj 2024 06:00