ZAPOSLENA CURA

Helena Šopar u kampanji za Lucky Brand Jeans

Nakon blagdana provedenih u Hrvatskoj zbog silnog posla hrvatski top model Helena Šopar jos nije stigla do New Yorka, grada u kojem živi već pet godina, nego poslovno putuje po Europi i snima od Pariza, Hamburga do Londona…No, iako 25-godišnja tamnokosa manekenka, podrijetlom iz Novalje na Pagu, nije fizički prisutna u Velikoj jabuci, njezin lik itekako je poznat Njujorčanima, koje Helena promatra iz izloga butika Lucky Brand Jeansa u Sohou.

Kampanju za tu američku modnu marku Helena, koja svojim egzotičnim izgledom podsjeća na Indijanku, snimala je lani u studenom u kalifornijskom Nacionalnom parku Joshua Tree i pustinji Mojave. Tijekom tri dana snimanja, sprijateljila se s Frankie Rayder, američkim modelom koja je poznata po nošenju revija Victoria Secret, ali i kao supruga Michaela Petera Balzaryja, poznatijeg kao Flea iz poznatog benda Red Hot Chili Peppers.

Hoće li ce joj i ova godina biti poslovno uspješna kao i prošla u kojoj je zaštitno lice brojnih kampanja poput krema Clarins, Bobbi Brown make-upa i Triumph kupaćih kostima, Helena nije mogla odoljeti znatiželji, pa je u Nacionalnom parku posjetila i Integratron, koji je projektirao George van Tassel kao vremensku mašinu i nakratko zavirila u budućnost. A sve ostalo će vrijeme pokazati…

Marijana Marinović

Linker
26. travanj 2024 08:47