Ivan Posavec
GLORIA GLAM

Helena Šopar: Ne mogu se 'odlijepiti' od Hrvata

Naša najuspješnija mankeneka, koja krasi naslovncu prosinačkog izdanja GlorijeGLAM, za 2014. ima velike planove: smanjiti manekenske angažmane, a povećati one glumačke te se posvetiti još jednoj svojoj velikoj ljubavi – modnom dizajnu i lansiranju prve kolekcije odjeće.

Nekoliko prvih komada koje je kreirala za sebe i sestru Tamaru, Helena Šopar (27) pokazala je u modnom editorijalu za GlorijuGLAM, a za Glam je ispisala i svoj mali intimni dnevnik u kojem, među ostalim, otkriva što ju je pripremilo za život modela, što ju pokreće u životu, koji su njezini talenti, zašto misli da vodi dvostruki život te zašto, ni nakon sedam godina života u New Yorku, ne može odoljeti šarmantnim Hrvatima.

– Razmišljajući o svojim vezama, nedavno sam zaključila kako se uvijek zalijepim za Hrvata. Ni sama ne znam kako ih uspijem pronaći u internacionalnoj gomili s kojom se družim – piše Helena Šopar za Glam.

Novi broj GlorijeGLAM na kioscima je od 2. prosinca, a donosi pregršt tema iz svijeta mode, dizajna, ljepote, skupocjenog nakita i posuđa, vrhunskih delicija i atraktivnih putovanja. Uz recepte za blagdanski stol, trikove za šminku i frizuru za najluđu noć te najbolji modni izbor za zimske dane, uz Glam potražite i poklon bonove s popustima za tretmane ljepote u vrhunskim salonima u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu, Rijeci, Zadru i Tuheljskim toplicama.

Linker
25. travanj 2024 12:56