Cropix / CROPIX
U NOVOJ GLORIJI

Helena Minić Matanić o kćeri: Lola i ja prave smo partijanerice

Glumica koja je s redateljem Daliborom Matanićem u kolovozu prošle godine dobila kći Lotu kaže kako uz živahnu bebu nema puno sna.

– Lola i ja velike smo partijanerice; spavamo, naime, najviše dva sata u komadu – ispričala je šaljivo mlada mama Helena Minić Matanić (36).

Pula, 021214. 
Pulski gradonacelnik Boris Miletic u prostorijama pulske Komunalne palace primio je pulsku glumicu Helenu Minic koja je nedavno osvojila prestiznu nagradu Hrvatskog glumista za najbolju glavnu zensku ulogu u predstavi Thelma i Louise. Glumicu je na prijem dopratio redatelj predstave Dalibor Matanic.
Na fotografiji: Helena Minic i Dalibor Matanic pred Komunalnom palacom.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Glumica je otkrila i jednu zanimljivost o svojoj trudnoći; zvuči nevjerojatno, ali Helena je u trudnoći dobila samo pet kilograma.

– U rodilište sam otišla sa 63, izašla sa 57 kilograma, svojom uobičajenom kilažom. Ali ima u tome i gentike. Ista priča bila je i s mojom mamom – priča glumica koja je rijetka sretnica koja nije imala problema sa skidanjem kilograma nakon trudnoće.

Jagoda Zamoda

A koliko su kilograma u trudnoći dobile i na koji način su nakon poroda povratile svoju staru liniju za novi broj Glorije ispričale su Tatjana Dragovič, Marijiana Batinić, Ana Gruica i druge poznate mlade mame.

Njihove recepte i tajne sjajne postporođajne forme čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 21. siječnja.

Linker
17. travanj 2024 10:39