EKSCENTRIČNI STIL

Helena Bonham Carter: Ja sam Lady Haha

Zvijezda filma ‘Kraljev govor’, za koji je i nominirana za nagradu Oscar, Helena Bonham Carter (44) ponosna je na svoj ekscentrični modni stil, iako priznaje da kojiput zabrazdi i napravi modne pogreške.

– Nekad pogodim, a nekad i promašim – priznala je u intervjuu za časopis People – Ali, bit mode je zabava, a ne pravila koja nam postavlja modna industrija što smijemo nositi, a što ne.

Iako svojim modnim odabirom uvijek odskače od drugih zvijezda na crvenom tepihu, na dodjeli nagrade Zlatni globus posebno se istakla odjenuvši uz haljinu s potpisom Vivienne Westwood satenske cipelice različitih boja – jednu zelenu, a jednu crvenu.

– Zašto ne bismo smjeli nositi cipele različitih boja, tko to kaže?! Ja sam se samo zabavljala – kaže glumica te najavljuje slično izdanje za dodjelu Oscara, za koju holivudske zvijezde mjesecima pripremaju toalete i modne dodatke ne bi li se pokazale u apsolutno najboljem izdanju – Možda odjenem tu istu haljinu, ali ovaj put s obje iste cipele. A možda cipele stavim na glavu!

Osoba čijem se stilu, još ekscentrilnijem od njezinoga, Helena divi jest pjevačica Lady Gaga.

– Laska mi kad me uspoređuju s njom, no čini mi se da sam bliža tituli Lady Haha – šali se glumica.

Linker
15. travanj 2024 05:26