Sipa/Cropix
DONJE RUBLJE

Heidi Klum: Samo je jedno pravilo kojeg bi se svaka žena trebala držati

Nakon što je lansirala dječju kolekciju i kolekciju sportske odjeće te nekoliko parfema, Heidi Klum (41) će pokazati svoju kreativnost i na području donjeg rublja.

Elle Macpherson (50) više neće biti kreativna direktorica brenda Bendon, a na toj poziciji zamijent će je Heidi.

Od siječnja 2015. godine u prodaji će se tako naći donje rublje s potpisom slavne manekenke, poznate po istančanom ukusu kada je u pitanju odabir gaćica i grudnjaka. S obzirom na trinaestogodišnje iskustvo Viktorijine anđelice, Heidi kaže kako se uvijek može smisliti nešto novo na tržištu.

– Uvijek možemo biti orginalni i ponuditi neki novitet. Bilo da se radi o žici grudnjaka ili punjenju – izjavila je Heidi i dodala kako neće komplicirati nego će svemu dodati dašak svježine i elegancije.

– Osobno volim lagane grudnjake bez punjenja – otkrila je lijepa manekenka i dodala kako se ne stidi izlaska na pistu odjevena samo u donje rublje.

– To je poput vožnje bicikla, vožnje bicikla u donjem rublju. Ja to radim već više od 20 godina i navikla sam na to – kaže iskusna Njemica.

Međutim, kada su u pitanju pravila za odijevanje donjeg rublja, Heidi kaže kako se drži samo jednoga:

– Uvijek imam grudnjak i gaćice u kompletu. To je pravilo kojeg bi se svaka žena trebala držati – zaključila je lijepa manekenka.

Za više vijesti iz svijeta poznatih i slavnih lajkajte našu Facebook stranicu!

Linker
24. travanj 2024 07:59