NOVA FRIZURA

Hayden Panettiere u dječačkom izdanju

Američka glumica Hayden Panettiere (20) posebno se pripremila za proslavu Dana zemlje, koju je ove godine u kazališnoj dvorani Nokia Theatre u Los Angelesu vodio James Cameron redatelj svjetskog hita “Avatar”. Naime, zvijezda proslavljena ulogom supermoćima obdarene tinejdžerice Claire Bennet u popularnom serijalu “Heroji”, dramatično je promijenila imidž. Lijepa Hayden potamnila je kosu za nekoliko nijansi i skratila je na gotovo dječačku frizuru, sa zaliscima.

Zahvaljujući dugim plavim uvojcima u javnosti je često predstavljana kao tipična američka djevojka iz susjedstva, a sama je priznala kako ne voli što je većina ljudi smatra “slatkicom”.

– Inače sam vrlo vatrena osoba, ali s obzirom da sam niska i da sam morala nositi dugu kosu zbog snimanja, obično bi ma automatski svrstavali u kategoriju praznoglavih slatkica. Kad promijenim izgled, ne osjećam dodatnu potrebu za isticanjem činjenice da prezirem takve predrasude – izjavila je za časopis Us Magazine, u siječnju kad je imala period bojanja kose u crveno.

Na losanđeleskoj zabavi pojavila se u društvu svog dečka, ukrajinskog boksača Vladimira Klička (34).

– Nikad prije nisam imala dečka sportaša, baš je zanimljivo iskustvo. Sviđa mi se što se bavi sportom, ali ono što me privuklo kod njega, njegov su duh i inteligencija. Nevjerojatno je pametan. Znam da postoji velika razlika u visini između nas, ali to samo pomaže da se uz njega osjećam sigurnom i zaštićenom – objasnila je Panettiere.

Linker
26. travanj 2024 07:30