Sipa/Cropix / SIPA
U SLATKOM IŠČEKIVANJU

Hayden Panettiere: Nema šanse da stanem pred oltar s 20 kilograma više

Hayden Panettiere (25) kroz samo nekoliko tjedana postati će prvi puta majka prilikom čega je otvoreno govorila o strahovima, očekivanjima i planovima za svoju budućnost, ali i budućnost svoje kćeri koju će dobiti s partnerom Vladimirom Kličkom (38).

Hayden je izjavila kako nije očekivala da će dobiti toliko kilograma te da se nadala održati umjerenu tjelesnu težinu.

– Visoka sam samo 153 cm i kad sam ostala trudna imala sam 48 kg, a sada već imam 65 kg – izjavila je razočarano glumica koja je u osmom mjesecu trudnoće.

– Noge me užasno bole i teško nose moju novu težinu – rekla je i dodala kako ipak voli svoje nove obline i veliki trbuh pa je tako s obožavateljima podijelila fotografiju s Noći vještica.

/ © Hayden Panettiere TWITTER

Foto: Twitter

Iako je ponosna na svoje tijelo, Hayden je izjavila kako ne planira stati pred oltar sa svojim partnerom Vladimirom dok je trudna.

– Nema šanse da stanem pred oltar s 20 kilograma više, u bijeloj vjenčanici i s velikim trbuhom – izjavila je Hayden i dodala kako se jako veseli rođenju malene curice.

– Vjerujem da ću biti jako spretna majka i oduševljena sam jer će mi prvo dijete biti djevojčica – rekla je i dodala kako je uvjerena da će ju znati odgojiti u snažnu ženu kakva je i ona sama.

– Vladimir mi je velika podrška. On je tako smiren i strpljiv muškarac – zaključila je glumica i dodala kako ga nikada nije čula da je povisio glas na bilo koga te da će zasigurno biti divan otac.

Linker
27. travanj 2024 01:22