Sipa/Cropix / BEHAR ANTHONY/SIPA
ODUŠEVLJEN ZARUČNICOM

Hayden će biti sjajna mama

Poznati boksač po prvi put je progovorio o trudnoći svoje zaručnice Hayden Panettiere (24) i otkrio da se oboje veoma vesele prinovi.

Vladimir Kličko (38) je u intervjuu za E! News otkrio da mu je Hayden često govorila o majčinstvu i koliko želi dijete, a nije skrivao koliko je oduševljen svojom zaručnicom.

– Ona je nevjerojatna i siguran sam da će biti sjajna mama – rekao je boksač i dodao:

– Kad postaneš roditelj, život ti se promijeni. Veselim se toj promjeni, a nedavno mi je netko rekao: ˝Ne znaš što je ljubav sve dok ne dobiješ prvo dijete˝ – priznao je Vladimir i dodao da su on i Hayden otvoreni za sve informacije i savjete, s obzirom da će im to biti prvi roditeljski koraci.

– Nije važno gdje će biti rođeno, ni hoće li biti djevojčica ili dječak, najvažnije je da je zdravo – rekao je slavni boksač.

Hayden i Vladimir upoznali su se 2009., da bi se 2011. godine razišli, a 2013. ponovno pomirili i u listopadu iste godine potvrdili da su zaručeni.

Glumica je prošle godine u intervjuu za magazin Glamour priznala da želi zasnovati obitelj:

– Mislim da sam rođena da budem majka – rekla je te dodala kako joj mnogi govore da nakon rođenja djeteta neće imati svoju slobodu i da joj život više nikada neće biti isti, no glumica ne dijeli njihovo mišljenje.

– Majčinstvo je nešto najljepše što se ženi može dogoditi i nema toga što ja ne bih mogla postići u životu unatoč tome što imam dijete – govorila je prije godinu dana Hayden.

Linker
23. travanj 2024 18:36