Splash
ISKRENO O SVOJOJ KARIJERI

Halle Berry: Teško dobivam nove filmske uloge

Slavna glumica izjavila je u intervjuu za The Guardian kako je miješana rasa veća prepreka u dobivanju novih uloga, nego godine koje ju sustižu.

Halle Berry (48) rođena je iz miješanog braka te joj je majka bjelkinja, a otac afroamerikanac. Glumica tvrdi kako joj je cijelu glumačku karijeru to bilo veliko opterećenje.

Na pitanje slaže li se kako je glumicama nakon četrdesete teže dobiti dobre filmske uloge, Halle je izjavila kako je njoj jednako teško kao i prije te da ne vidi nikakvu razliku.

– Uvijek mi je bilo teško dobiti ulogu zbog boje kože, ali sam inspirirana brojnim kolegama i kolegicama koji su unatoč tome uspijeli – izjavila je poznata glumica i dobitnica Oscara.

Foto: Splash

U posljednje vrijeme život slavne glumice ispunjen je i brojnim obiteljskim aktivnostima. Naime, uz šesnaest mjeseci starog sina Macea kojeg ima sa suprugom Olivierom Martinezom i šestogodišnju kći Nahlu koju ima s bivšim partnerom Gabrielom AubreyomHalle ima pune ruke posla balansirajući između karijere i privatnog života.

Linker
27. travanj 2024 04:57