JLP / maciel/x17online.com
ZAPOSLENA MAMA

Halle Berry: Djecu vodim na set kako bih provela što više vremena s njima

Halle Berry (47) na prvi pogled ima sve: karijeru, obitelj, zdravlje i dobar izgled. No, iza toga se krije mnogo organizacije i balansiranja. Kako joj to uspijeva i je li starija kćer ljubomorna na malog brata, otkrila je za Extra TV.

Glumica je rekla kako se osjeća odlično jer je nedavno rodila svoje drugo dijete, sina Macea kojeg nije planirala, posebice ne u četrdeset i sedmoj godini života.

Vrlo brzo nakon poroda dobitnica Oscara se pojavila na crvenom tepihu i sve oduševila svojom linijom koju je vratila na staro u samo nekoliko mjeseci, a zasluge pripisuje uravnoteženoj prehrani, tjelovježbi i dojenju.

Glumica je pohvalila i svoju stariju kćer, Nahlu (6) koja nakon što je pet godina bila jedinica, jako dobro se snašla u novoj ulozi velike sestre koju je vrlo ozbiljno shvatila.

– To je najbolja razlika u godinama jer između njih nema ljubomore – rekla je Berry te dodala kako joj malena Nahla pomaže u svemu; presvlačenju pelena, hranjenju, igri i mažnji malog šestomjesečnog brata.

S obzirom da lijepa glumica i mama trenutačno radi na TV seriji Extant, morala je pronaći način da izbalansira posao i dvoje djece:

– Sin je cijelo vrijeme samnom na setu, a kćer dovedem nakon škole. Ovdje imaju svoju igraonicu i dnevni boravak tako da im bude ugodno, ali najvažnije je da ja mogu provoditi više vremena s njima – zaključila je Berry.

Halle Berry was spotted on set for her new tv show, Extant. Meanwhile, rumors abound that she and husband Olivier Martinez are struggling with their relationship. She has recently been seen without her ring. Thursday, March 20, 2014 X17online.com
/ Nic/X17online.com

Foto: JLP

Linker
29. travanj 2024 10:48