TURSKI OSVAJAČI

Halit Ergenç - karizmatični ljubimac žena

Nije ni najmlađi ni najljepši turski glumac, no svejedno mu je teško odoljeti. U čemu je onda tajna privlačnosti Halita Ergença (42)? U njegovim prodornim plavim očima, šarmu, statusu, ulogama karizmatičnih vođa…? Ili je sve to razlog što je ljubimac žena, među kojima su navodno i Meryem Uzerli (29) te Cansu Dere (32), njegove partnerice iz “Sulejmana Veličanstvenog”.

Pisalo se da je toliko uvjerljiv u ljubavnim scenama da je njegova supruga i kolegica Bergüzar Korel (30), s kojom je glumio u sapunici “1001 noć”, luda od ljubomore. A Bergüzar ima i razloga za nesigurnost jer ne bi bila prva žena od koje je odlepršao: 2008. je, nakon samo osam mjeseci braka, rekao “zbogom” glumici Gizem Soysaldi i isplatio joj 125 tisuća eura.

Pročitali ste skraćeni tekst o Halitu Ergençu. U novom broju Glorije (br. 945) saznajte i druge detalje iz života Sulejmana Veličanstvenog, kao i o drugim “turskim osvajačima” – Mehmetu Akifu Alakurtu, Okanu Yalabiku, Buraku Özçivitu i Mehmetu Günsüru. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje .

Linker
19. travanj 2024 17:54