CIJENA - PRAVA SITNICA

Gwyneth Paltrow predlaže obnovu garderobe za skoro 3 milijuna kuna!

Američka glumica predlaže obnovu garderobe s nekoliko, kako ona kaže, neizostavnih proljetnih komada iz popularne internetske trgovine dizajnerskom odjećom Net-a-porter ukupne vrijednosti nevjerojatnih tri milijuna kuna.

Gwyneth Paltrow na svojoj webstranici Goop.com predlaže nekoliko trendovskih kombinacija za različite prigode, među kojima je i kožna jakna modne kuće Alexander McQueen čija cijena je 10.300 kuna. Uz nju plavokosa glumica, koja je poznata kao jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu, predlaže uske hlače s potpisom Michael Kors, tuniku i salonke s visokom potpeticom, a kao modni dodatak kožnatu futrolu za iPad modne kuće Valentino. Cijena kombinacije – gotovo 19.000 kuna.

– Savršena za posao, šarena suknja koja privlači pažnju odlično će ići s jednobojnim osnovnim komadima – savjetuje Gwyneth Paltrow za suknju modne kuće Alexander McQueen čija je cijena otprilike jedna prosječna hrvatska plaća. Otprilike dvostruko više košta dugačka suknja kuće Temperly London za koju glumica piše kako je odličan odabir za kućne zabave.

Gwyneth Paltrow je poznata je promotorica zdravog načina života, no njezina kolegica Jessica Alba nedavno ju je kritizirala kako su savjeti koje daje na webstranici Goop.com neprimjenjivi za prosječne ljude, no kako Paltrow to ne razumije budući da je odrasla okružena novcem.

Linker
29. travanj 2024 07:13