Screenshot
VIDI JU KAO KONKURENCIJU

Gwyneth Paltrow: Nitko nikada nije rekao nešto tako ružno o meni

Nakon nedavnog oštrog komentara koji je slavna holivudska ličnost Martha Stewart (73) uputila oskarovki Gwyneth Paltrow (42), popularna glumica damski je primila kritiku i komentirala novonastalu situaciju.

Martha je inače poznata po svojoj svestranosti te je rado viđen gost brojnih emisija o zdravom životnom stilu, a najviše se bavi kuhanjem i receptima, uređenjem doma i praktičnim savjetima u svakodnevnom životu – upravo područjem koje pokriva i Gwynethin lifestyle portal Goop.

– Gwyneth bi trebala više šutjeti. Ona je filmska zvijezda i da je sigurna u svoje glumačke kvalitete ne bi pokušavala biti Martha Stewart – izjavila je oštro Martha, poznata i kao televizijska voditeljica, uspješna poslovna žena te autorica brojnih knjiga.

Martha stewart at the Lunch honoring Fashion designer Carolina Herrera, New York, USA-03/09/2014. . photo diane cohen/SIPA /COHENDIANE_1128.19/Credit:Diane Cohen/SIPA/1409041134
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Umjesto uzrujavanja, Gwyneth je ipak smireno komentirala ovaj verbalni napad i sarkastično izjavila kako joj se tako nešto još nikada nije dogodilo.

– Shrvana sam i šokirana. Nitko nikada nije rekao nešto tako ružno o meni – izjavila je slavna glumica poznata po svom oštrom jeziku kojim nerijetko kaže više nego što bi trebala.

– Ozbiljno, jako sam uzbuđena što me vidi kao konkurenciju – izjavila je Gwyneth i dodala kako joj u ovoj životnoj fazi takvi komentari uopće ne smetaju jer se osjeća sigurno i samopouzdano.

Top 10 izjava Gwyneth Paltrow : Ne mogu se praviti da sam netko tko zarađuje samo 20 tisuća dolara godišnje

Linker
24. travanj 2024 21:20