AFP/CROPIX
OTKRILA U INTERVJUU

Gwyneth Paltrow: Ne bih željela saznati da mi je suprug radio iza leđa

Iako njen lifestyle portal Goop ima velikih financijskih poteškoća i posluje s gubitkom, slavna holivudska glumica ne odustaje od nakane da od sebe napravi brend kakav već dugi niz godina priželjkuje.

Pojavivši se u jednoj američkoj TV emisiji lifestyle guru, kako mnogi laskaju slavnoj glumici, Gwyneth Paltrow (42) najavila je izlazak svoje treće kuharice koja će sadržavati zdrave recepte za cijelu obitelj.

– Volim jednostavnu, laganu hranu koja će biti ukusna, ali i zdrava za djecu jer sam i sama u takvoj životnoj fazi – izjavila je oskarovka te dodala kako joj nikada ne ponestaje dobrih ideja.

Nakon što je iz prehrane izbacila alkohol, kofein, gluten i mliječne proizvode Gwyneth je odlučila o svemu tome pisati u trećoj kuharici koju ima u pripremi.

/ © Gwyneth Paltrow

Foto: Instagram

– Pisanje kuharica je jako zabavno i uživam radeći to – rekla je i dodala kako joj je drago što su prve dvije tako brzo rasprodali.

Iako je iza Gwyneth teška godina: razvod nakon 11 godina braka, veliki poslovni gubici i financijski problemi s lifestyle portalom ipak nisu slomili njen duh, a mediji su je već povezali i s novim muškarcem.

Izvor blizak slavnoj glumici za Us Weekly otkrio je kako Gwyneth ljubi redatelja Brada Falchuka (43). Par se upoznao na snimanju serije Glee, u kojoj je oskarovka odigrala nekoliko epizoda, a na kojoj poznati američki redatelj radi kao jedan od autora.

– Ukoliko na početku veze postoji poštovanja i iskrenosti meni je to dovoljno. Ne bih željela biti jedna od onih žena koja nakon 20 godina sazna da joj je suprug cijelo vrijeme radio nešto iza leđa – izjavila je za kraj glumica.

Foto: Sipa/Cropix

Linker
29. travanj 2024 10:11