arhiva gloria.hr
NIJE MU ŽAO

Guy Ritchie: Moj brak s Madonnom je bio prava sapunica

Iako mu brak s Madonnom (53) nije bio najsretnije životno razdoblje, redatelj popularnih filmova “Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške”, “Zdrpi i briši”, “RocknRolla” i “Scherlock Holmes”, Guy Ritchie (43) ne žali zbog njega. Nakon tri godine šutnje progovorio je turbulentnom odnosu za novi broj magazina Details.

– Uživao sam u svom prvom braku. Definitivno ne žalim zbog njega – rekao je Ritchie, danas u sretnoj vezi s modelom Jacqui Ainsley (30) s kojom je u rujnu dobio dječaka. I brak s Madonnom ocjenjuje pozitivnim upravo zbog djece.

– Bilo je to iskustvo vrijedno najmanje zbog sinova Rocca i Davida – kaže redatelj. Roccu, koji je biološki redateljev sin, jedanaest je godina, dok je usvojeni David navršio šestu.

Ritchie je, ipak, i dalje ostao prilično tajnovit kada je riječ o odnosu za koji mnogi misle da se on u njemu nalazio u podređenoj poziciji. Njegov privremeni prelazak na kabalističko učenje, uključujući i obrezivanje kojem se tim povodom podvrgao, govore u prilog toj tezi.

– Ulaskom u brak našao sam se u sapunici i živio ju prilično dugo. Vjerojatno ću za deset godina o tome moći više reći – tajnovit je Ritchie, koji tvrdi da je mnogo naučio od svoje bivše supruge.

– Kada pokušavate dostići mnogo ciljeva i pritom posrnete u čitav niz Pirovih pobjeda, postajete duboko filozofični – nastavlja Guy i sam pomalo nepronično, misleći vjerojatno na Madonnin životni put koji je i njega inspirirao. No, s druge strane, podjednako ga, tvrdi, nadahnjuju i borilačke vještine te ribolov.

– Iskustvo braka bilo je, naposljetku, veoma pozitivno. Volim djecu koja su iz našeg odnosa nastala i ne vidim da sam mogao poći drugim putem. Ali život ide dalje, zar ne? – zaključuje redatelj.

Maddona i Ritchie u brak su stupili na raskošnoj ceremoniji u škotskom dvorcu 2000. godine, a u listopadu 2008. najavili su rastavu koja je početkom sljedeće godine i okončana. I brak i rastava bili su popraćeni silnim medijskim interesom.

Madonna se trenutno viđa s Brahimom Zaibatom (24), a u lipnju 2009. godine usvojila je kćer Mercy James iz Malavija. Također je majka Lourdes Leon (15), koju je dobila s kubanskim trenerom Carlosom Leonom.

Linker
25. travanj 2024 03:47