TATJANA DRAGOVIĆ I GORAN IVANIŠEVIĆ

Guštanje na kalifornijskom suncu

Dok je proljeće u Hrvatsku donijelo kišne dane, na Beverly Hillsu sija sunce, a u njemu uživaju Tatjana Dragović (30) i Goran Ivanišević (37) te nerijetko prošeću čuvenim Rodeo Driveom razgledavajući brojne luksuzne trgovine.

– Sljedeće dvije godine, dok ne donesemo definitivnu odluku gdje ćemo živjeti, imam vremena napraviti nešto za sebe. Dugo sam, naime, bila posvećena samo Goranu i djeci, a sada bih htjela i sebi dati priliku da napravim nešto što će me ispuniti dodatnim zadovoljstvom. Privlači me dizajn namještaja, no ne mogu u to krenuti diletantski. Zato sam mislila, ako ću već pola godine provoditi u Los Angelesu, zašto ondje ne bih nešto i studirala – kazala je Tanja Dragović u srpnju prošle godine za magazin GloriaGLAM, a na njoj se vidi da doista uživa u američkom životu.

Goran i Tanja u Los Angelesu žive u kući s lijepim vrtom i bazenom na Beverly Hillsu, koju su kupili kada su odlučili da narednih nekoliko godina podijele svoj život između Hrvatske i Amerike. Naravno, sve će se to promijeniti kada njihova kćer Amber Maria bude spremna za školu, jer tada će morati donijeti odluku hoće li je dati u ruke hrvatskom ili američkom obrazovnom sustavu.

No, do tada mogu uživati u obje varijante, te s šestogodišnjom Amber i jednogodišnjim sinom Emanuelom provoditi najljepše obiteljske dane.

PROČITAJTE VIŠE: TATJANA DRAGOVIĆ U srcu sam vjenčana TATJANA DRAGOVIĆ Ponovno pod svjetlima reflektora TATJANA I GORAN Spremni za treće dijete GORAN IVANIŠEVIĆ Vila za novi početak

Linker
16. travanj 2024 06:40