NOVA KOLEKCIJA

GUESS ovoga proljeća nudi modne dodatke u žarkim bojama

Ovoga proljeća GUESS fotografijama u jarkim tonovima tirkizne i koraljnocrvene boje predstavlja proljetnu kolekciju torbica, obuće, sunčanih i dioptrijskih naočala, nakita i ručnih satova.

Seksi fotografije, koje su snimili Claudia i Ralf Pulmanns pod vodstvom Paula Marciana, kreativnog direktora tvrtke GUESS? Inc, prikazuju GUESSOVU ženu i muškarca kako uživaju u zagrljaju sunca pokraj kluba na plaži.

Naglašena upotreba jarkog svjetla i oštrih sjena podjednako naglašavaju toplinu sezone i kolekciju. Print haljine bez rukava od crvenog šifona, strukirane haljine sa suknjom punog kruga koraljno-crvene boje i bijeli korzeti odjevni su predmeti za žene. GUESSOV muškarac zrači samopouzdanjem u otkopčanim majicama kratkih rukava boje dragulja i snježno-bijele boje, ističući satove, nakit i naočale koje svatko mora imati.

Velike platnene torbe s kožnim obrubom i ogromne platnene hobo torbe s uzorkom krokodilske ili zmijske kože savršen su izbor torbi za ovu sezonu. Pismo torbe i strukturirane ručne torbe nježnih pastelnih boja i neutralne žućkasto-bijele boje mogu se vidjeti na fotografijama.

Polusandale s platformom, sandale s mornarskim uzorkom i neutralne kožne sandale s remenima savršene su za proljetnu sezonu. Avijatičarske sunčane naočale s metalnim okvirom i mačkaste naočale s kornjača uzorkom, naušnice od perli i narukvice, veliki kronografski satovi i remeni neutralnih boja od lakirane kože služe kao modni dodaci.

http://tv.jutarnji.hr/video/show/5e989610f8f491a4abc293fd3cf58d8f

Linker
19. travanj 2024 05:16