SRETAN DAN

Gospel atrakcija ponovno u Zagrebu

Oni koji prošle godine nisu imali sreće biti u Lisinskom i s Harlem Gospel Choir pjevati klasike poput “Amazing Grace” i Oh Happy Day” 14. prosinca dobit će novu priliku – svjetska gospel senzacija sama je odlučila Zagreb ponovno uvrstiti na svoju turneju, tražeći ovoga puta prostor koji uključuje i stajaća mjesta. Zadnji je nastup, naime, publika ionako većim dijelom popratila na nogama. Koncert će se stoga održati u zagrebačkoj Tvornici kulture u Šubićevoj ulici, s početkom u 20:30.

Često putujući, Harlem Gospel Choir od svoga je osnutka 1986. napravio više od tri milijuna kilometara u misiji širenja crnačke duhovne glazbe diljem svijeta. Na svojim putovanjima zbor je pjevao za predsjednike i pape te surađivao i s takvim glazbenim imenima kao što su U2, Paul McCartney, Diana Ross i André Rieu. Grupa se sastoji od više desetaka glazbenika, ali za nastupe zbor u pravilu bira devet pjevača uz pratnju – za zagrebački će koncert Harlem Gospel Choir izabrati najjaču moguću postavu.

Ulaznice, po cijenama parter stajanje 120 kuna, tribina sjedenje 150 kuna, VIP balkon 200 kuna, u prodaji su od četvrtka 10. studenog u glazbenim trgovinama Aquarius, Dallas, Dancing Bear i Rockmark te na svim Eventimovim prodajnim mjestima.

Linker
29. travanj 2024 03:42