AFP/Cropix
DEČKI NA HOKEJU

Gordan Kožulj: Sportska nedjelja sa sinom Lukom

Trofejni hrvatski plivač Gordan Kožulj (36) nedjeljno popodne posvetio je starijem sinu Luki (8) s kojim je na tribinama Arene Zagreb uživao u hokejskom nadmetanju Medveščaka i Innsbrucka.

– Sa sinovima vikendom volim iskoristiti svaki sadržaj i svaki događaj samo da nismo doma. Zato smo relativno često na sportskim natjecanjima koja imaju univerzalnu vrijednost i razumljiva su svima. Hokej je odlična prilika da se zabavimo i družimo u okruženju naše najljepše dvorane – kaže Gordan Kožulj.

Foto: Matej Dokić

Luku i mlađeg Tomu Gordan je usmjerio na plivanje u kojem je i sam osvajao svjetske i europske medalje te rušio rekorde, prije negoli se okrenuo ekonomiji, marketingu i humanitarnoj djelatnosti.

– Na plivanje su krenuli mojom inicijativom, ali bez rezultatskih ambicija. Mislim da je to najzdraviji sport i lijepa vještina koja može spasiti život. Zbog toga je cijela obitelj na moru mnogo opuštenija. Uz to, dečki u školi treniraju i košarku, a išli su i na karate. Škola nam je blizu, pa svaku organiziranu sportsku aktivnost u njoj rado pohode – objašnjava tata Gordan, koji ne bi imao ništa protiv ni da se Luka i Tomo opredijele za hokej.

Linker
25. travanj 2024 18:19