NEVOLJE SA ZDRAVLJEM

Goranu Navojcu operirana hernija

Goranu Navojcu (42) u ponedjeljak je operirana hernija (bruh, kila) nakon što mu je pozlilo na sastanku povodom snimanja nove sezone serije “Odmori se, zaslužio si”. Glumac je odgađao operaciju zbog brojnih angažmana – u međuvremenu je snimio šest filmova te gostovao u nekoliko serija i šou “Zvijezde pjevaju”. Operacija je protekla u najboljem redu.

– Nikad nije našao vremena za rješavanje zdravstvenih problema. Kila ga je počela smetati još prije godinu i pol dana, ali srušio se na snimanju “Odmori se, zaslužio si”. Konstantno je snimao i radio i jednostavno ga je sustiglo. Ne bi ni otišao doktoru da se to nije dogodilo. Kad je došao u bolnicu, liječnik ga nije više htio pustiti. Došao je u ponedjeljak oko 14 sati, a već u 18 sati bio je na operacijskom stolu. Proveo je jedan dan u bolnici i već je u srijedu bio kod kuće. Sada mora mirovati i iduća četiri mjeseca ne smije ništa teško dizati – ispričala je Goranova supruga Larisa Navojec.

Iako glumac mora neko vrijeme provesti u mirovanju, projekti na kojima je trenutno angažiran neće stajati, a neće biti ni potrebe tražiti zamjenu za Gorana Navojca. Kviz “Volim Hrvatsku” i dalje će na programu biti s njime u ulozi voditelja.

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Linker
20. travanj 2024 03:18