POSLJEDNJA ŠANSA?

Goran Višnjić u gay drami

Prije samo nekoliko tjedana Goran Višnjić se požalio kako slabo dobiva ponude za nove uloge, ali na sreću situacija se promijenila. Američki časopis Variety objavio je da se Goran pridružio glumačkom ansamblu filma “Beginners” (Početnici), koji se već snima u Los Angelesu.

Redatelj filma je Mike Mills, najpoznatiji po hvaljenom nezavisnom filmu “Thumbsucker”, a uz Gorana se u filmu pojavljuju Ewan McGregor, Melanie Laurent i Christopher Plummer. Film je okarakteriziran kao nezavisna drama, a producenti zasad ne žele otkrivati više detalja. Ipak, na internet je procurio kratki sinopsis, a po njemu McGregor glumi muškarca šokiranog dvjema novostima koje mu priopći njegov ostarjeli otac (Plummer) – jedna je da umire od neizlječivog tumora, a druga da je gay. Iako još nije službeno potvrđeno koji je lik pripao glumcu iz Šibenika, ranije je objavljeno da još nije odabran glumac za ulogu očevog lijepog mladog ljubavnika, pa je najvjerojatnije to uloga koja je pripala Goranu Višnjiću.

Također je zanimljivo kako je vijest o angažmanu hrvatskoga glumca na svojim internetskoj stranici popratio britanski filmski časopis Empire. Po njima, “Beginners” su posljednja šansa za “jadnog, starog Gorana Višnjića” da se probije u Hollywoodu.

Linker
23. travanj 2024 22:35