ZVIJEZDE PJEVAJU

Goran Navojec: Ovo je pirova pobjeda

Goran Navojec i Ivana Kindl pobjednici su šeste sezone HRT-ova showa “Zvijezde pjevaju”!

Oni su u velikome finalu osvojili najviše bodova žirija, ukupno 117, a nakon glasovanja publike potvrdili su sjajan rezultat. Ove subote u finalu izvodili su tri pjesme – “What a wonderful world”, “When the saints go marchin in” i “Ne gledaj me tako i ne ljubi me više”, piše Slobodna Dalmacija.

– Neki dan sam rekao kako sam koketirao s estradom i evo vidite što estrada napravi od čovjeka, pobjednika šeste sezone! Za jednog dramskog umjetnika to je pirova pobjeda! To ne ide jedno s drugim. No, evo, odradio sam to i sada se moram vratiti natrag u ove mirnije, glumačke vode – rekao je Goran Navojec u svojim prvim dojmovima nakon pobjede.

Na upit razmišlja li nakon pobjede i o pjevačkoj karijeri, rekao je kako je o tome razmišljao još u srednjoj glazbenoj školi, no želja za dramskom umjetnošću je prevagnula.

– Kada krenete u svakodnevne vježbe iz tjedna u tjedan, vidite koliko je to strašno teško. Recimo, teške su mi bile Majke, odnosno pjesma “Ja sam budućnost” – opisao je Goran svoja iskustva tijekom ove sezone showa “Zvijezde pjevaju”. Marija Borić i Giuliano večeras su bili sjajni drugi, a izvodili su “Zar je voljeti grijeh”, “Je veux” i “Ključ života”. Iako su po glasovima žirija sa 110 bodova bili treći, nakon što je publika rekla svoje, izbili su na drugo mjesto.

– Meni je ovo super, jako sam zadovoljna, ušla sam u finale i time opravdala prošlogodišnju pobjedu. Ovo je sasvim normalno i sretna sam jer sam dobila povratnu informaciju što publika misli o meni i koliko me voli. Da je bilo samo do žirija, ne bih tako daleko stigla – povjerila se Marija.

Trećeplasirani bili su Nikša Kušelj i Ivana Husar, koji su za svoje tri izvedbe dobili 116 bodova žirija. U finalu su nastupali sa skladbama “Zar više nema nas”, “Tu Vuo’ Fa’ Americano” i “Sanjao sam noćas da te nemam”.

– Super mi je bilo. Bila je jedna jako interesantna emisija i drago mi je da su pobijedili Goran i Ivana, koji su zaista bili divni. Zapravo, pobijedili su moji favoriti. Ispunilo se ono što sam i najavio – pobjednik će biti u znaku Vage, sve se na neki način poklopilo. Ovo je bila sezona za pamćenje – sažeo je Nikša svoje dojmove.

Linker
26. travanj 2024 02:53