ZVIJEZDE NA LJETOVANJU

Goldie Hawn i Kurt Russell došli u Dubrovnik

Holivudski glumačko-ljubavni par Goldie Hawn (64) i Kurt Russell (57) došli su danas u Dubrovnik. Odlučivši zadnje proljetne dane provesti na jugu Hrvatske, avionom su sletjeli u zračnu luku Ćilipi, a od tamo, kako piše portal dubrovniknet.hr, su se uputili prema Vili Dubrovnik, gdje će biti smješteni.

Sretni par već nekoliko dana provodi u razgledavanju europskih gradova, pa su tako početkom tjedna uživali u Rimu. Nije poznato koliko će se zadržati u Dubrovniku.

Goldie Hawn i Kurt Russell zajedno su od 1983. godine, kada su snimali film “Swing Shift”, a imaju sina 23-godišnjeg sina Wyatta. Oboje su već ranije bili u braku, no dok je Kurt samo jednom prije rekao “sudbonosno da”, Goldie je prije njega imala dva braka.

Iako su u posljednje vrijeme glumački neaktivni, pa je tako glumica svoj posljednji film snimila prije osam godina, u svojoj filmografiji imaju niz zapaženih djela. Russell se istaknuo filmovima “Bijeg iz New Yorka” i “Velika gužva u Kineskoj četvrti”, dok je Hawn ostala zapamćena po hitovima “Cactus Flower” i “Ptica na žici”.

Linker
19. travanj 2024 02:07