Sipa/Cropix
MOSTRA

Gola Scarlett Johansson iznenadila Veneciju

Holivudska zvijezda Scarlett Johansson (28) iznenadila je publiku na 70. filmskom festivalu u Veneciji. U svojem novom filmu “Under The Skin” Jonathan Glazera, koji se natječe za Zlatnoga lava, glumica igra izvanzemaljku koja otima autostopere i dostavlja ih korporaciji koja prodaje ljudsko meso. Ako vam zaplet izgleda zbunjujući, niste jedini, jer su komplicirani film u cijelosti shvatili samo malobrojni, ali zato su svi primjetili da se Scarlett u nekoliko scena pojavljuje potpuno gola. Zato i nije čudno što se o filmu, koji je inače izviždan na novinarskoj konferenciji, najviše govorilo na Lidu.

Osim na ekranu, Scarlett Johansson nije razočarala ni na crvenom tepihu. Odlučivši se za jednostavnu Ateliere Versace crnu haljinu, golih ramena i dubokoga dekoltea, glumica je privukla pažnju fotografa, ali i brojnih obožavatelja koji su satima čekali uz crveni tepih kako bi je vidjeli.

http://www.youtube.com/watch?v=kGDnbcq0BkU

Inače, Scarlett je u Veneciju došla s dečkom, Francuzom Romainom Dauriacom, a novinari su odmah iskoristili prilku da je upitaju misli li uskoro zasnovati obitelj.

– To bih naravno voljela, ali ne sada. Sada se samo želim zabavljati – odgovorila je 28-godišnja Scarlett Johansson.

Linker
19. travanj 2024 23:34