ZVIJEZDE 2008.: JASNA NANUT

Godina velikih preokreta

Jeste li prevarili svoju suprugu? Imate li ljubavnicu? Biste li noć proveli sa svojim šefom ako bi vam to donijelo napredovanje u poslu?..samo su neka od škakljivih pitanja koja Jasna Nanut, 33-godišnja voditeljica kviza Trenutak istine na Novoj TV, svaki utorak postavlja svojim sugovornicima. A novinarka koja je donedavno otkrivala tajne holivudskih celebrityja, bez imalo ustručavanja “vadi dušu” svakome tko sjedne u vrući stolac preko puta nje. Ali ipak pazi da pri tome ne prijeđe granicu dobrog ukusa.

POVRATAK NAKON GODINU DANA -Novinarskom poslu vratila sam se u jesen, nakon jednogodišnje stanke. U međuvremenu sam uživala u majčinstvu, Kiminim prvim koracima, prvim izgovorenim riječima: tata, tic-tac, mama, Kitty i Kimi te po preokretu u karijeri.A ovu godinu pamtit ću i po neobičnim darovima : od Bijelih udovica, koje me uveseljavaju svaku nedjelju, dobila sam na dar kozmetiku za njegu tijela od divlje ruže, a ja sam njima darovala bič koji vibrira.

NAJLJEPŠI DOGAĐAJ – Sve vezano za Kimi, a u profesionalnom smislu, vođenje TV kviza Trenutak istine. Taj mi je posao veoma zanimljiv i konačno su došle do izražaja moje provokatorske sposobnosti.

PLANOVI ZA SLJEDEĆU GODINU – Dati sve od sebe u svakom projektu u koji ću biti uključena, te po mogućnosti osmisliti vlastiti. A da više ne bih dobila alerigijski napad, prestat ću govoriti loše o bilo kome i prepustiti se samo pozitivnim mislima. Na što me inspirirao lik Francisa McDormanda u novom filmu braće Cohen “Spaliti nakon čitanja”,. Maestralan film! A maštam i o shopping-putovanju u Ameriku. Po mogućnosti u Los Angeles. Nedavno sam trebala ići u London, ali sam odustala od putovanja jer se zbog Kimi nisam usudila otići tako daleko na pet dana.

Pročitali ste skraćeni tekst iz tiskanog izdanja Glorije. Ukoliko želite saznati više, pročitajte cijeli tekst u Gloriji br. 729 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
16. travanj 2024 21:33