BESPLATNI DOWNLOAD

Gloria poklanja pjesmu hrvatskih pjevača nogometaša

U Splitu se sprema veliki glazbeno sportski spektakl. Na Poljudu će se 9. lipnja 2009. susresti talijanski i hrvatski pjevači te pokušati doznati tko ima bolju nogometnu momčad, no, za razliku od prvenstvenih derbija, između protivnika neće biti povišenih tenzija. Sportski dvoboj svi će htjeti okruniti pobjedom, ali nakon zadnjeg sučevog zvižduka zajedno će slaviti, ponosni što su sudjelovali u humanitarnoj akciji “Naš mali svijet”, kojoj je cilj uređenje i opremanje dnevne bolnice Klinike za dječje bolesti KBC Split.

Za susret s momčadi Erosa Ramazzottija, naši se pjevači pripremaju temeljito. Podižu kondiciju, ali i moral te su snimili pjesmu “Naš mali svijet”, za koju je glazbu napisao Goran Karan, tekst Gibonni i Mirella Meić, a aranžman Nikša Bratoš. Svoje glasove, pak, posudili su brojni renomirani pjevači nogometaši: Oliver, Goran Karan, Tony Cetinski, Boris Novković, Dražen Zečić, Tomislav Bralić, Ivan Mikulić, Giuliano, Mate Bulić… Za nježnije note zadužena je, pak, Indira Vladić Mujkić iz Colonije.

Gloria vam poklanja besplatno preuzimanje pjesme “Naš mali svijet”. Pjesmu možete preslušati u playeru ispod, a preuzeti klikom na link ispod playera.

Ulaznice za humanitarnu utakmicu, koja će biti održana 9. lipnja na Poljudu, mogu se kupiti u kioscima Slobodne Dalmacije u Splitu, Trogiru i Omišu te na stadionu Poljud i u KBC Split.

Linker
24. travanj 2024 08:12