ZABLISTAJTE!

Gloria i Kozmo daruju neodoljive ljetne lakove i sjajila!

Ljetni mjeseci, putovanja, partiji i posebna ljetna događanja od nas traže besprijekoran izgled. Uvijek iznova s toplim danima vlastitom tijelu kao da posvećujemo posebnu pažnju i želimo istaknuti najbolje od sebe. Neodoljive ljetne boje daju nam posebnu čar i energiju. Drogerija Kozmo predstavlja više od stotinu šarenih nijansi Ados lakova za nokte te Art De Lautrec sjajila za sjajne i pune usne koji će privlačiti poglede na svakom koraku.

Ados lakovi, koji se mogu pronaći ekskluzivno u KOZMU, poznati su po intenzivnim bojama iznimnog sjaja te dugotrajnom efektu koji noktima daje njegovani, zdravi izgled. Dostupni su u stotinu nijansi po cijeni od 19,99 kuna.

Kao neizostavni dio ljetne ženske torbice tu su i Art De Lautrec sjajila za prekrasne, sjajne i pune usne. Art De Lautrec usnama dat će ljepotu i sjaj tijekom cijelog dana ali i hidrataciju te zaštitu za mekane usne tijekom vrućih, ljetnih mjeseci. Cijena sjajila je 39,99 kn.

Na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nam opišite svoje ljetne make-up rituale, koje boje volite, kako se šminkate i autorice tri najzanimljivija odgovora ćemo nagraditi poklon-paketima Ados lakova i Art De Lauterc sjenila vrijednosti 100 kuna. Objava dobitnika je u ponedjeljak 29. srpnja, a dobitnici će o preuzimanju poklon-paketa biti obaviješteni e-mailom.

Linker
16. travanj 2024 15:17