OPET ZAJEDNO

Gloria Gaynor na turneji s Ivom Gamulinom Giannijem

Nakon otprilike pola godine otkako je Gloria Gaynor bila glazbena gošća na zagrebačkom Božićnom koncertu s humanitarnom namjenom za udrugu “Crveni nosevi”- klaunovi doktori, američka pjevačka legenda ponovno se vraća u Hrvatsku, piše Slobodna Dalmacija.

I ovaj put svoj glas na pozornici združiti će sa našim tenorom Ivom Gamulinom Giannijem , i to na zajedničkoj ljetnoj turneji po hrvatskim gradovima.

Svjetska pjevačka zvijezda koja se proslavila hitom “I will survive” krajem srpnja i početkom kolovoza najavila je svoja tri koncertna događanja u kojima će obići jadransku obalu.

Naime, zajednička ljetna turneja Glorie i Giannia po Jadranu otpočinje dubrovačkim koncertom 27. srpnja u Hotelu Rixos Libertas Dubrovnik u kojem će zbog ekskluzivnosti prostora broj sjedala biti ograničen.

Nakon Dubrovnika, Gloria i Gianni održati će još dva koncerta i to u ljetnim turističkim Mekama- Bolu na Braču 3. kolovoza te u pulskoj Areni 6. kolovoza.

Na turneji po hrvatskoj obali Gianni i Gloria, svjetska pjevačka zvijezda koja je u povijest glazbe ušla plesnim hitom “I will survive” koja je postala simbolom ženske emancipacije i proživljavanja nevolja, nastupit će s izvedbama svojih pjesama kao i svjetski poznatih hitova i dueta poput “Killing me softly”, “I will survive”, “My first, My last, My everything”, “You are all I need”, “I am what I am”…

Linker
26. travanj 2024 00:56