TEŠKI DANI

Glazbenik Nenad Šarić, suprug Sanje Doležal, doživio moždani udar

Nenad Šarić, član ‘Novih fosila’ i suprug pjevačice Sanje Doležal , nakon moždanog udara koji je doživio u utorak kasno navečer, nalazi se na bolničkoj njezi u jednoj zagrebačkoj bolnici, piše Jutarnji list .

Loša vijest potresla je cijelu domaću glazbenu scenu, a mnogi njegovi prijatelji sa strahom iščekuju nove vijesti. Uz suprugu Sanju, sina Luku i kćer Leu, naravno, najviše strepe članovi ‘Novih fosila’, čiji je Brada, kako Šarića zovu prijatelji, dugogodišnji član.

– Ovo nas je sve zateklo, nadamo se da će sve dobro proći. Svi smo uz Bradu, i naravno, uz Sanju i njihovu djecu – kratko kaže Vladimir Kočiš-Zec .

Rajko Dujmić , kojega je sve ovo što se zbiva posljednja dva dana izuzetno potreslo, nije želio komentirati prijateljevo zdravlje, dok se Marinko Colnago nada da je riječ o lakšem ‘inzultu’, te da će se Brada brzo oporaviti i vratiti se kući.

Glazbenici i prijatelji popularnog bubnjara svi odreda ističu da su u prvi trenutak pomislili kako se radi o neukusnoj šali. Jer, uvijek nasmijani Nenad Šarić prakticira zdrav stil života: ne pije, ne puši, bavi se sportom, mnogo vremena provodi na svježem zraku, sa suprugom i članovima obitelji redovno odlazi u njihovu vikendicu na Mrežnici, a Zagrepčani su ga često mogli vidjeti kako se na ulicama vozi na biciklu.

Pročitajte originalni tekst

Linker
20. travanj 2024 02:58