GLORIA GLAM

Glamurozna priprema za ljeto

Dvostruka promocija – kolekcije Sfilata modne kuće Dolce&Gabbana i novog broja luksuznog magazina Gloria GLAM održana je u prostorijama dućana Dolce i Gabbana u najužem zagrebačkom središtu. Brojni uzvanici imali su priliku uživati u kreacijama za predstojeće ljeto svjetski poznatog modnog dvojca te prelistati časopis Gloria GLAM koji na kioske stiže u ponedjeljak, 8. lipnja.

Pored brojnih zanimljivih tema, novi broj ovog luksuznog časopisa svojim je čitateljicama priredio i zanimljivo iznenađenje – trake za kosu u četiri boje, kao dar za skori početak ljeta.

Iako naslovnicu 14. broja Glorije Glam krasi lice najpoznatije svjetske manekenke Gisele Bundchen, zvijezde promocije bile su dvije operne dive – Sandra Bagarić i Martina Tomčić, čije modne fotografije uz veliki zajednički intervju krase novi broj magazina.

– Inače ne volim fotografiranja, pogotovo presvlačenje, šminkanje i eksperimentiranje s frizurom, snimanje modnog editorijala za Gloriu Glam mi je bilo zaista ugodno iskustvo, prvenstveno jer sam ga odradila zajedno s kolegicom Sandrom Bagarić, ali i zato što je sve teklo brzo i vrlo profesionalno – izjavila je Martina Tomčić.

Mezzosopranistica koja je svojim britkim komentarima kao dio ocjenjivačkog žirija u showu Zvijezde pjevaju osvojila širu javnost, za sebe tvrdi da ni po čemu, izuzev ljubavi prema kuhanju i prema svojoj obitelji – suprugu Ženji Moskaljovu i 4,5-godišnjem sinu Noi, nije tipična žena, te da za predstojeće ljeto ne namjerava raditi nikakve posebne pripreme.

– Naravno da imam i celulita i viška kilograma, no ne opterećujem se previše tim. Možda da izmisle neku čarobnu kapsulu u koju uđeš i izađeš savršenih proporcija, pristala bih na tretman .Najvažnije mi je da me suprug i sin vole baš ovakvu kakva sam – izjavila je operna solistica.

Među brojnim poznatima koji nisu propustili posjetiti promociju novog broja Glorije Glam našli su se glumice Ecija Ojdanić i Kristina Krepela, modna agentica Tihana Harapin Zelepugin, TV voditeljica i producentica Željka Ogresta, glumac Duško Modrinić, art fotograf i producent Viktor Drago…

Barbara Ivezić

Linker
24. travanj 2024 23:30